Pachete funerare

Planificarea din timp a funerariilor

pregatirea-serviciilor-funerare

Dupa pierderea suferita prin decesul unei persoane dragi, planificarea funeraliilor poate fi o povara in plus pentru cei deja indurerati, fara a mentiona stresul produs de necesitatea de a lua multe decizii importante intr-o perioada scurta de timp. Si apoi urmeaza socul produs de costuri…

Cand sunteti presati de timp sa luati niste decizii atat de importante, este foarte probabil sa luati decizii gresite, care pot vea consecinte pe termen lung sau pot fi in contradictie cu ceilalti membri ai familiei cu opinii diferite. De multe ori, cei ramasi in viata nu au nici o idee despre ce si-ar fi dorit cel plecat din viata lor si de aceea ar fi recomandat ca aceste discutii sa aiba loc inainte, chiar daca de cele mai multe ori exista o faza de negare a posibilitatii ca evenimentul nefericit sa aiba loc iminent.

Cateva recomandari

Ganditi in avans. Documentati-va cu privire la serviciile funerare de care aveti nevoie, solicitati lista completa de preturi pentru servicii funerare de la firma noastra si rezervati in prealabil articolele funerare pe care le considerati necesare. Puteti de asemenea sa realizati un pachet funerar sau sa solicitati un pachet prestabilit de servicii funerare. Va putem consilia in luarea acestor decizii, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Cunoasteti-va drepturile. Legile difera de la o tara la alta, deci informati-va care sunt cerintele legale in legatura cu bunurile si serviciile funerare. Firma noastra va ofera servicii de consultata GRATUITE si va ofera sprijin in vederea obtinerii ajutorului de la stat.

Nu ezitati sa puneti intrebari. In final, in planificarea ceremoniei funerare, cel mai important este sa gandim in avans. Chiar daca subiectul mortii este evitat de majoritatea oamenilor, planificarea in avans a dorintelor pentru sfarsitul vietii reprezinta secretul ca cei ramsi in viata sa nu fie prinsi in haosul durerii si in confuzia creata de faptul ca nu s-a pus in discutie niciodata vreun plan. Asigurati-va ca dorintele celor mai varstnici din familia dvs. in ceea ce priveste funeraliile sunt impartasite familiei inainte, nu doar scrise in testament, pentru ca este probabil ca acesta sa fie citit dupa funeralii.

Pentru orice alte intrebari cu privinta la serviciile funerare oferite de firma noastra, va stam la dispozitie la nr. de telefon: 0731.680.320.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *