Pachete funerare

De ce servicii funerare am nevoie?

ID-10055137Planificarea funeraliilor crestine nu este niciodata un lucru usor. Oamenii sunt afectati in mod diferit pentru ca este foarte greu sa iti iei adio de la o persoana pe care ai iubit-o. De multe ori tensiunile din familie se adauga la stresul emotional din timpul acestei perioade.

Mai intai, inainte de a face planuri, intrebati membrii familiei daca cel drag si-a exprimat vreo dorinta in legatura cu funeraliile sale. Daca este asa, va fi mult mai usor sa luati decizia, fara a incerca sa ghiciti ce si-ar fi dorit acesta. Verificati daca decedatul are vreo asigurare de inmormantare sau a facut vreun aranjament platit in avans cu o casa de funeralii sau un cimitir.

 

 

Daca nu s-au facut nici un fel de aranjamente anterioare:

Pregatirea atitudinii

Incepeti prin a va inarma cu atitudinea potrivita. Va fi mai putin greu sa faceti aranjamentele pentru funeralii daca recunoasteti ca aceasta poate fi de un real ajutor pentru dumneavoastra si pentru cei dragi pentru a trece prin procesul de doliu. Incepeti sa ganditi aceste servicii ca o celebrare a vietii persoanei decedate. Trebuie sa fie facute cu demnitate, fara a fi depresive si morbide. Alaturi de doliu, ar trebui sa existe loc pentru expresii de bucurie, chiar rasete.

Alegerea Casei Funerare

Contactati-ne! Personalul nostru va va ghida, oferindu-va informatii despre proces, de la documentele legale, pregătirea unui necrolog, alegerea unui sicriu sau a incinerarii si pregatirea fiecarui element al serviciului memorial si de înmormântare.

De ce servicii funerare aveti nevoie?

1. Constatare deces ;

2. Imbalsamare;

3. Cosmetizare (spalat, barbierit, imbracat);

4. Completarea actelor pentru obtinerea ajutorului de la stat;

5. Manipulare sicriu – la cerere, contra cost;

6. Organizarea mesei de parastas;

7. Transport funerar.

Va rugam sa consultati lista noastra complete de preturi pentru SERVICII FUNERARE IN ORASUL PLOIESTI.

Alegerea unui preot

Daca cel decedat a fost membrul unei biserici, cel mai probabil ar dori ca dvs. sa ii gasiti un pastor sau un preot care sa oficieze slujba.

Daca decedatul nu a avut contact cu nici o biserica, puteti cere o recomandare pentru un preot de la casa funerara, sau cereti membrilor familiei sa va ajute in luarea acestei decizii. Persoana pe care o alegeti sa oficieze va avea un rol foarte important in aranjamentele pentru serviciile funerare.

 

,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *